"M-a târât vreo 60 de metri!" Ce s-a întâmplat cu o femeie, mamă a doi copii mici, într-o benzinărie


Ultimul update: Miercuri 27 Februarie 2019 10:51
Data publicarii: Miercuri 27 Februarie 2019 08:59
Categorie: Stiri externe

Poliția din Atlanta semnalează un fenomen infracțional îngrijorător, înmulțirea unor așa-numite "furturi pe furiș" la benzinării.

Hoții profită de neatenţia celor care fac plinul cu carburant sau caută ceva în portbagaj şi fură genţi sau diferite obiecte lăsate în maşini.

"E mai prudent să încuiaţi portierele", îndeamnă autorităţile.

O femeie, mamă a doi copii mici, s-a opus din toate puterile unor hoţi care îi furaseră geanta, la o benzinărie din Atlanta, seara târziu. Imaginile dramatice au fost surprinse de camerele de supraveghere.

"M-am prins de mânerul portiere și nu i-am dat drumul. M-a târât vreo 60 de metri!"

În drum spre casă, Brea Duke s-a oprit la benzinărie, lângă aspiratorul pentru clienţi. Curăţa portbagajul, când un SUV albastru, în care se aflau trei bărbați, parchează lângă maşina ei. E clar că femeia nu şi-a dat seama că tocmai urma să fie jefuită.

Nimeni nu a răspuns strigătelor ei de ajutor, aşa că Brea, cu un curaj vecin cu inconştientă, a încercat să-şi recupereze singura geanta.

După această ripostă, pe cât de primejdioasă pe atât de inutilă, s-a ales cu julituri şi vânătăi. Însă cel mai mult o îngrijorează siguranţa celor doi copii.

Poliția folosește imaginile de la camerele de supraveghere pentru a încerca să identifice suspecții.

VIDEO PROTVPLUS.RO