Lumea filmului este in stare de soc, dupa moartea lui Philip Seymour Hoffman. Reactiile vedetelor de la Hollywood pe Twitter

×
Codul embed a fost copiat

Hollywoodul se afla in stare de soc dupa moartea actorului Philip Seymour Hoffman, care a fost gasit mort in apartamentul sau din New York, duminica, 02 februarie 2014.

Vedetele din cetatea filmului american au publicat pe Twitter mesaje prin care isi exprima regretul fata de disparitia prematura a talentatului artist.

Trupul neinsufletit al actorului Philip Seymour Hoffman a fost descoperit in apartamentului newyorkez al acestuia, duminica dimineata, potrivit Departamentului de Politie din New York. Decesul artistului american pare sa fi fost cauzat de o supradoza de droguri.

Philip Seymour Hoffman, recompensat cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor" pentru rolul principal din "Capote", un film dedicat scriitorului Truman Capote, a murit la varsta de 46 de ani. Potrivit site-ului TMZ.com, politia a descoperit un ac de seringa infipt intr-un brat al actorului si un pliculet care pare sa fi continut heroina. Potrivit The Wall Street Journal, trupul neinsufletit al actorului american a fost descoperit in baia apartamentului sau, in jurul orei locale 11.15, de catre un prieten scenarist, care a telefonat imediat serviciilor de urgente. Politia americana a deschis o ancheta, informeaza TMZ.com.

Desi circumstantele in care Philip Seymour Hoffman a murit nu sunt deocamdata foarte clare, actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenta de droguri. Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, dar a recidivat din acest punct de vedere in 2012. In mai 2013, starul s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare pentru a se trata contra dependentei de heroina. Actorul are trei copii - Cooper, Tallulah si Willa - cu partenera lui de viata, Mimi O'Donnell.

Citește și
Maximilian Schell
Actorul Maximilian Schell, recompensat cu Oscar pentru rolul din "Procesul de la Nurnberg", a murit la varsta de 83 de ani
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Postul de televiziune Showtime a anuntat saptamana trecuta ca va produce 10 episoade pentru un prim sezon dintr-un nou serial, "Happyish", in care rolul principal urma sa fie jucat de Philip Seymour Hoffman. Totodata, actorul american urma sa isi reia in curand rolul Plutarch Heavensbee in urmatoarele doua filme din seria "Jocurile foamei", care sunt filmate in aceasta perioada. Nu se stie deocamdata daca dupa decesul subit al actorului aceste doua filme vor fi turnate potrivit scenariului original.

Hollywoodul se afla in stare de soc

Dupa publicarea primelor informatii despre moartea actorului Philip Seymour Hoffman, numeroase vedete din industria de divertisment americana au tinut sa ii aduca acestuia, pe Twitter, un ultim omagiu.

Familia sa a dat publicitatii urmatoarea declaratie de presa: "Suntem devastati de moartea iubitului nostru Phil si apreciem aceasta avalansa de dragoste si de sprijin pe care am primit-o din partea voastra. Moartea lui reprezinta o pierdere tragica si neasteptata si va rugam sa ne respectati intimitatea in aceasta perioada de doliu. Va rugam sa il tineti pe Phil in gandurile si in rugaciunile voastre".

Lena Dunham a scris ca Philip Seymour Hoffman "a fost un om atat de frumos". "Am pierdut atat de multa bucurie odata cu moartea lui. Odihneste-te in pace, PSH", a completat aceasta. De asemenea, Jamie Lee Curtis a scris: "Simt o mare durere in inima in aceasta dimineata. incetati sa ma bantuiti, va rog. PS Hoffman s-a alaturat unui numar atat de mare de oameni talentati si dependenti. Multi dintre ei si-au invins dependenta. Programul in 12 pasi functioneaza".

Ricky Gervais a afirmat ca Philip Seymour Hoffman "a fost unul dintre cei mai mari actori ai generatiei sale si un om dulce, amuzant si modest". "Odihneste-te in pace, Philip Seymour Hoffman. Mi-ai atins sufletul de multi ani incoace cu talentul si cu sensibilitatea ta", a scris si Michelle Rodriguez.

Steve Martin s-a declarat socat de decesul lui Philip Seymour Hoffman. "Daca nu l-ati vazut jucandu-l pe Willy Loman, atunci ati ratat intreaga esenta a lui Willy Loman din toate timpurile", a mai scris acesta.

"Odihneste-te in pace, Philip Seymour Hoffman. E o veste de nesuportat, socanta, profund trista. Cuvintele nu pot descrie suficient de bine viata lui si ceea ce inseamna moartea lui pentru noi toti", a afirmat Anna Kendrick.

De asemenea, Jim Carrey a scris: "Draga Philip, ai un suflet frumos si minunat. Pentru cei mai sensibili dintre noi, zgomotul poate fi ceva prea mult. Fie-ti inima binecuvantata".

Whoopi Goldberg si-a exprimat speranta ca stirea privind moartea lui Philip Seymour Hoffman sa fie o farsa. "Ce mama dracului! Philip Seymour Hoffman gasit mort in apartamentul sau! Un actor cu adevarat minunat. A murit. Sper ca cineva imi va telefona si imi va spune ca a fost o farsa", a scris aceasta.

De asemenea, Courtney Love Cobain a afirmat ca, in acest moment, cuvintele sunt nepotrivite pentru a exprima tristetea pe care o simte, "dupa moartea acestui actor genial si prieten".

"Odihneste-te in pace, Philip Seymour Hoffman. Mi se rupe sufletul cand vad ca acest monstru, numit dependenta, castiga lupta cu aceia care vor sa o invinga. Drogurile ucid", a precizat Nikki Sixx de la Motley Crue.

Wes Craven s-a declarat "devastat" de moartea celebrului actor. "Nu am cuvinte pentru a exprima ce simt acum. Sunt devastat. Am pierdut un talent fenomenal. La revedere, Sir!", a completat acesta.

"Sunt ingrozitor de trista dupa moartea lui Philip Seymour Hoffman. Am iubit versatilitatea si energia lui de actor. Odihneste-te in pace!", a scris si Melissa Joan Hart.

Dylan McDermott a afirmat ca decesul celebrului actor "este o pierdere uriasa pentru noi toti". "Philip Seymour Hoffman a murit. E insuportabil de trist", a afirmat si Tom Hiddleston.

Russell Brand a publicat un mesaj in care a precizat ca "toata dragostea si rugaciunile mele se indreapta acum catre familia lui Philip Seymour Hoffman". "Dependenta ucide. Sper ca toti aceia care simt nevoia sa se drogheze vor gasi calea spre abstinenta si vindecare", a mai spus acesta.

"Odihneste-te in pace, Philip Seymour Hoffman. E atat de trist. Un talent atat de mare", a scris si Jon Favreau.

Seth Rogen a precizat ca vestea decesului actorului Philip Seymour Hoffman este una "teribila". "A fost un tip atat de amabil si incredibil de talentat", a mai scris Rogen.

De asemenea, actorul Aaron Paul a scris pe contul sau de Twitter un mesaj referitor la decesul celebrului actor Philip Seymour Hoffman. "Am pierdut unul dintre cei mai mari oameni. (...) Lipsa sa se va simti pentru totdeauna", a scris vedeta.

"Intristat si socat. O adevarata pierdere. Odihneste-te in pace, Philip Seymour Hoffman", a scris si Elijah Wood. Totodata, Christina Applegate a publicat pe reteaua de socializare mesajul: "Nu am cuvinte. Iti vom simti lipsa".

Primarul New York-ului, Bill de Blasio, a scris ca este "intristat de moartea tragica si timpurie a lui Philip Seymour Hoffman". "Astazi, New York-ul regreta moartea unuia dintre cei mai mari actori de teatru si de cinema".

Si David Morrissey a publicat un mesaj pe Twitter prin care s-a declarat "socat si intristat" moartea actorului Philip Seymour Hoffman. "Un mare artist a plecat prea devreme dintre noi", a mai afirmat acesta. De asemenea, actrita Andie MacDowell a afirmat, intr-un mesaj publicat pe Twitter, ca Phillip Seymour Hoffman "nu a fost doar un actor genial, ci si un om bun si generos". Cantaretul Justin Timberlake a precizat ca moartea lui Philip Seymour Hoffman este "devastatoare". "Ce actor uimitor de talentat", a completat acesta.

"Philip Seymour Hoffman - a fost cel mai bun dintre cei mai buni - mi pare de neconceput faptul ca a murit", a afirmat si James Franco, intr-un mesaj publicat pe reteaua de socializare.

Philip Seymour Hoffman, in varsta de 46 de ani, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul scriitorului Truman Capote din filmul "Capote" in 2006 si a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria "cel mai bun actor in rol secundar" pentru prestatiile sale din filmele "Charlie Wilson's War" (2007), "Doubt" (2008) si "The Master" (2012).

Actorul american are o filmografie bogata - a jucat deja in peste 50 de filme -, remarcandu-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecti", "Dragonul Rosu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibila III", "Synecdoche, New York", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March" si "Moneyball: Arta de a invinge".

Cele mai recente roluri ale sale au fost cele din filmele din trilogia "Jocurile foamei/ The Hunger Games".

Remarcandu-se atat in productii independente, cat si in blockbusteruri, Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciati actori ai generatiei sale si a castigat, alaturi de Oscar, un Glob de Aur (alaturi de alte trei nominalizari), un premiu BAFTA (alaturi de alte patru nominalizari) si a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

Alaturi de cariera in cinematografie, Philip Seymour Hoffman a fost si un apreciat actor de teatru, remarcandu-se in numeroase productii puse in scena pe Broadway si a fost recompensat cu doua premii Tony.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Philip Seymour Hoffman, castigator al unui premiu Oscar in 2006, a fost gasit mort. Prima ipoteza: o supradoza de droguri
Philip Seymour Hoffman, castigator al unui premiu Oscar in 2006, a fost gasit mort. Prima ipoteza: o supradoza de droguri

Actorul american Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, au declarat reprezentanti ai politiei americane, potrivit Wall Street Journal.

Actorul Maximilian Schell, recompensat cu Oscar pentru rolul din
Actorul Maximilian Schell, recompensat cu Oscar pentru rolul din "Procesul de la Nurnberg", a murit la varsta de 83 de ani

Actorul austriac Maximilian Schell, premiat in 1961 cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Procesul de la Nurnberg", a murit sambata, a anuntat agentul sau de presa, citat de lefigaro.fr.

Actorul Dustin Hoffman a fost diagnosticat cu cancer si operat cu succes
Actorul Dustin Hoffman a fost diagnosticat cu cancer si operat cu succes

Dustin Hoffman a fost diagnosticat cu cancer la inceputul acestui an, insa a fost operat cu succes si este complet vindecat, a dezvaluit reprezentantul actorului american pentru revista People.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO
A fost deschis cel mai modern aeroport din România. Va deveni al doilea din țară după Otopeni | FOTO & VIDEO

A fost inaugurat terminalul T4 al Aeroportului Iaşi, vineri, cel mai modern din România.