Loteria Vizelor ar putea deveni istorie. Ce mai include proiectul cu care republicanii vor sa reduca la jumatate imigratia

Dată publicare: 08-02-2017 10:42
Dată actualizare: 11-02-2017 07:14


Dupa imigratia ilegala, senatorii republicani din Congresul American isi propun sa limiteze si imigratia legala si, în special, procesul de reintregire a familiei.

 

Doi senatori ai Partidului Republican au depus un proiect de lege care ar reduce la jumatate numarul de carti verzi si ar lua in considerare anularea celebrei loterii anuale Green Card.

Daca va fi adoptata, legea ar elimina posibilitatea pentru cetatenii americani si rezidentii permanenti, posesori de carte verde, "sa sponsorizeze" unii membri straini ai familiilor lor pentru a-i aduce in Statele Unite.

Restrictiile pe care ar dori sa le aplice republicanii ar scadea cu 50% numarul de carti verzi acordate anual în raport cu nivelul actual, potrivit senatorului Cotton.

Saptamana aceasta, un tribunal din San Francisco trebuie sa se pronunte asupra ordinului executiv semnat de Donald Trump si care interzice intrarea temporara in Statele Unite a cetatenilor din sapte state musulmane.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO