Legătura dintre sinuciderile a trei oameni într-o săptămână. Ce a postat o victimă pe Facebook


Ultimul update: Marti 26 Martie 2019 22:20
Data publicarii: Marti 26 Martie 2019 21:49
Categorie: Stiri externe
O studentă s-a sinucis, după ce a supraviețuit unui atac armat

Trei sinucideri, toate produse într-o săptămână, au devastat comunități care sunt deja afectate de tragedii în masă.

Doi tineri, supraviețuitori ai masacrului de la liceul Marjory Stoneman Douglas (14 februarie 2018), din Parkland, Florida, și tatăl unei fetițe ucise în atacul armat de la școala Sandy Hook (14 decembrie 2012), din Connecticut, s-au sinucis în interval de doar o săptămânaă, scrie CNN.

Jeremy Richman, 49 de ani, și-a pierdut fiica, pe Avielle (6 ani), în masacrul de la Sandy Hook, când Adam Lanza a ucis 20 de copii și 6 adulți, după ce și-a ucis și mama.

După moartea fiicei sale, Richman a pus bazele unei fundații non-profit, cu numele fiicei sale, prin care încerca să lupte pentru prevenirea violenței, prin implicarea mai mare a comunităților.

"În fiecare zi, trebuie să ne ridicăm din pat. Iar eu și soția mea, Jen, ne-am gândit la această frumoasă idee care să ne ajute să ne ridicăm din pat. În fiecare zi încercăm să găsim ceva frumos, care să facă din această lume un loc frumos", declara Richman pentru CNN, în 2013.

Poliția din Newtown a anunțat că trupul lui Richman a fost găsit, luni, în biroul său dintr-o clădire din Connecticut, și că bărbatul cel mai probabil, s-a sinucis.

Moartea lui Jeremy intervine la numai câteva zile după cea a lui Sydney Aiello, o studentă de 19 ani, care a absolvit în 2018 liceul Marjory Stoneman Douglas.

Descrisă ca fiind o tânără extrem de veselă și iubitoare cu cei din jur, colegii și profesorii susțin că totul s-a schimbat după ce 17 oameni, inclusiv prietena lui Sydney, Meadow Pollack, au fost uciși în ziua de Sfântul Valentin, în 2018.

Fata se pare că a suferit de stres posttraumatic și de vinovăția supraviețuitorului, mama acesteia declarând că tânăra a căutat sprijin la medicii psihiatri.

Anul trecut, Aiello a share-uit pe Facebook o postare care a circulat după sinuciderile lui Robin Williams, Kate Spade și Anthony Bourdain. Postarea cita rude ale celor trei care-i descriau pe aceștia ca fiind oameni fericiți.

Sydney Aiello, studentă la Universitatea Atlantic din Florida, s-a sinucis pe data de 17 martie.

Sâmbătă, un alt elev de la liceul Stoneman Douglas, a murit, iar poliția a descris cazul ca fiind o sinucidere. Identitatea acestuia nu a fost făcută publică.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Legătura dintre sinuciderile a trei oameni într-o săptămână. Ce a postat o victimă pe Facebook
  • /

Sursa: CNN

VIDEO PROTVPLUS.RO