Lectia de loialitate data de un caine. Isi asteapta zilnic in biserica stapana moarta de 2 luni

Ultima actualizare: 21-01-2013 06:46
caine Italia

Oamenii care merg zilnic la liturghia de la Biserica Santa Maria Assunta, din San Donaci, Italia, primesc o lectie despre iubire si loialitate de la un caine care vine si el in fiecare zi la slujba, in speranta ca stapana lui moarta se va intoarce.

Ciccio, un ciobanesc german de 12 ani, a carui stapana a murit in urma cu doua luni, merge zilnic la biserica la care obisnuia sa mearga aceasta, potrivit SudItaliaNews.com.

Maria Margherita Lochi a adoptat cainele cu ani in urma, dupa ce l-a gasit abandonat pe un teren din apropierea casei.
Femeia era o mare iubitoare de animale si de-a lungul timpului a avut grija de un numar mare de caini si pisici, dar legatura ei cu Ciccio a fost una speciala.

Din cate se pare, si legatura cainelui cu stapana a fost la fel de speciala, pentru ca el revine zilnic in locul in care a vazut-o ultima data pe stapana lui.

Maria venea mereu insotita de Ciccio la biserica si astepta rabdator sa se termine slujba. Acum, preotul Donato Panna a spus ca Ciccio nu scoate niciun sunet in timpul slujbei. "Nu am inima sa-l alung din biserica... Sunt atasat de caini. Dupa terminarea slujbei ii dau voie sa plece si vine a doua zi cand aude clopotul", a mai spus preotul.


 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO