"Lasa sa fie ca nu cari cu spatele". Cat ii costa pe barbati bagajele femeilor

Dată publicare: 19-07-2011 13:52
Dată actualizare: 07-08-2012 11:15


Bagaje

Suspiciunea cea mai mare a barbatilor s-a adeverit. Cand femeile isi pregatesc bagajele pentru a pleca in vacanta, acestea pierd 4 ore cu impachetarile si iau cu ele de doua ori mai multe haine decat sunt necesare.

In medie, inainte de a pleca intr-un concediu de doua saptamani, o englezoaica isi pune in bagaj 44 de articole vestimentare, desi ea vor purta doar jumatate din ele. In bagajul sau se vor regasi, in medie, 18 topuri, 12 perechi de pantaloni scurti sau fuste si 6 bikini. Desigur, doar o parte vor fi purtate, adica 12 topuri, 6 perechi de pantaloni scurti sau fuste si 3. In spatiul ramas in bagaj, femeile isi adauga circa 8 perechi de pantofi.

Din cele 3000 de femei chestionate, un sfert gasesc spatiu chiar si pentru 10 perechi de incaltari, iar restul de trei sferturi poarta, aproximativ, doar 6 perechi de pantofi din cele inghesuite in bagaj. In final, nu e vorba de greutate, ci de faptul ca partenerii lor se supara pentru valoarea tuturor hainelor din bagaj: aproximativ 1300 euro.

Studiul arata defapt ca femeilor le sunt necesare circa 4 ore pentru a-si pregati bagajul. Mai mult decat atat, una din cele 10 femei chestionate declara ca se gandeste cu circa 12 ore inainte la continutul bagajului.

Surprinzator sau nu, femeile urasc sa isi faca bagajul. O cincime din femeile chestionate spun ca impachetarea bagajelor este mai stresanta decat o zi de munca. "Multe femei impacheteaza multe haine pentru diverse situatii neprevazute. De asemenea, nu e nici o surpriza in faptul ca femeile tind sa impacheteze o multime de pantofi, pentru ca vor avea nevoie de ei atunci cand isi potrivesc diferitele combinatii vestimentare", a declarat Cary Cooper, profesor de psihologie la Universitatea Lancaster.

Studiul a fost comandat de o companie care furnizeaza asigurari de calatorie, cu scopul de a le arata femeilor ca isi pun în bagaje mai multe haine decat au nevoie. Mai mult, femeile folosesc concediul drept o scuza pentru a cheltui mai multi bani, care merg pe haine noi ce vor ajunge in controversatul bagaj.

Sursa: Pro TV

Tags: bagaje, femei, concediu,


VIDEO PROTVPLUS.RO