La 99 de ani, o olandeza si-a indeplinit visul de o viata, fiind arestata si incarcerata. Ce "infractiune" a comis


Ultimul update: Vineri 03 Martie 2017 07:50
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2017 16:05
Categorie: Stiri externe
Annie, 99 de ani, arestata

O femeie olandeza in varsta de 99 de ani si-a indeplinit de curand unul dintre ultimele visuri ale sale - acela de a fi incatusata in arestul unei sectii de politie, informeaza BBC.

Cei mai multi oameni, atunci cand ajung in custodia politiei, nu sunt deloc incantati, insa, potrivit unor fotografii publicate de politistii olandezi pe Facebook, bunicuta Annie parea sa fie mai mult decat incantata in acele momente.

Annie, care nu a comis nicio infractiune, a primit permisiunea de a petrece cateva momente in arestul sectiei de politie din Nijmegen Zuid, un oras aflat la o distanta de aproximativ 120 de kilometri fata de Amsterdam. Annie voia sa isi realizeze astfel ”una dintre ultimele dorinte” ale sale.

"Nepoata ei a venit la noi cu aceasta cerere", a dezvaluit un ofiter de politie olandez pentru BBC. "Atunci cand a venit pentru a ne raporta o infractiune, le-a vorbit ofiterilor de politie despre ultimele dorinte ale lui Annie", a adaugat el.

Utilizatorii de pe retelele de socializare din lumea intreaga au felicitat-o pe bunicuta olandeza, iar fotografiile care o aratau in timp ce purta catuse in arestul politiei au fost distribuite in numar mare pe internet si au generat mii de comentarii online.

"Nu esti cu adevarat cineva pana cand nu ajungi la inchisoare. Ai facut o treaba minunata, Annie!", a comentat un internaut.

Altii au laudat Politia olandeza pentru faptul ca a ajutat-o pe Annie sa isi indeplineasca visul.

"Primesti multe cereri neobisnuite atunci cand lucrezi in aceasta profesie. Ne-am gandit ca ar fi frumos sa facem ceva special pentru Annie", a declarat un angajat al Politiei din Nijmegen Zuid.

Sursa: News.ro

Tags: arestata, arest, olanda,

VIDEO PROTVPLUS.RO