La 15 ani s-a "intors" din morti de 3 ori. Povestea unei supravietuitoare

29-01-2011 09:37

Viata ei a fost o lupta continua pentru supravietuire. O adolescenta din Statele Unite a invins cancerul de doua ori, dar soarta ii mai planuia o incercare. O simpla raceala a insemnat prea mult pentru organismul ei.

"Avea 11 luni cand a fost diagnosticata cu o forma de cancer pulmonar, iar medicii au spus ca are 35% sanse de supravietuire", povesteste Nadine Kasmar, mama lui Megan.

Dar micuta cu par auriu a contrazis statisticile si s-a facut bine. Doar ca, dupa un an, cancerul a revenit.

Au urmat doi ani de tratamente chinuitoare si numeroase operatii. Dumnezeu si medicii au mai facut o minune si Megan a invins din nou cumplita maladie.

O simpla raceala a pus insa capat acestei perioade fericite din viata fetei. A fost prea mult pentru plamanii ei, plini de cicatrici de la radioterapie. A facut o forma grava de fibroza pulmonara. Convinsi ca adolescenta nu mai are mult de trait, medicii au deconectat-o de la aparate si le-au spus parintilor sa-si ia ramas bun de la ea.

Copila a gasit insa forta sa lupte si de aceasta data. Fata are nevoie de un transplant de plamani.

La randul ei, Megan se roaga pentru altii, de cele mai multe ori. Iar pentru noi toti, acest copil curajos are un mesaj: "Spuneti-le sa nu traiasca din inertie, sa profite de fiecare moment. Sa-i ajute pe altii. Sa iubeasca! Iubesc dragostea!"

Tags: cancer, minuni, boli,


VIDEO PROTVPLUS.RO