L-a criticat pe Obama ca juca prea mult golf, dar Trump face acelasi lucru. Ce spunea insa in campania electorala


Ultimul update: Sambata 25 Martie 2017 07:49
Data publicarii: Miercuri 22 Martie 2017 07:55
Categorie: Stiri externe

 Cine este mai bun la golf, fostul sau actualul presedinte al Statelor Unite? Specialistii le-au analizat jocul si au dat verdictul. Trump ii este superior lui Obama. Are antrenament.

 Presedintele a mers la golf de zece ori in primele doua luni de mandat, desi in campanie il acuza pe Obama sa este mai sarguincios pe teren decat insusi Tiger Woods.

In timpul campaniei, Trump nu a ratat nicio ocazie sa il atace pe Barack Obama la capitolul "timp liber".

"A jucat mai mult golf decat Tiger Woods", spunea Donald Trump.

Odata ajuns la Casa Alba, pare ca nu mai vede cu ochi rai aceasta activitate de recreere. Asta desi le promisese alegatorilor ca nu va avea odihna in lupta lui de a "reda maretia Americii".

Donald Trump, presedintele Statelor Unite: "Eu voi munci pentru voi. Nu voi avea timp sa joc golf. Credeti-ma pe cuvant."

Se pare ca pana la urma a reusit sa isi faca. In primele doua luni de mandat a strans zece partide de golf. Casa Alba nu confirma cifra, desi presedintele nu se sfieste si posteaza pe Twitter fotografii. Cand reporterii au cerut detalii, in legatura cu acest instantaneu, consilierii presedintelui au admis ca Trump "a lovit intr-adevar cateva mingi".

Presedintele spune ca joaca pentru binele patriei, nu pentru propria placere.

Donald Trump, presedintele Statelor Unite: "Nu as fi reusit sa inchei anumite afaceri daca nu era golful. Afaceri importante."

Intr-adevar, presedintele l-a invitat pe premierul Japoniei la o partida de golf, joc pus in slujba diplomatiei.

Sean Spicer, purtatorul de cuvant al Casei Albe: "A ajutat la intarirea relatiilor in Sud-Estul Asiei. In toata Asia, de fapt."

Publicatia Golf Digest il declara castigator pe Donald Trump, cu un punctaj de aproape patru ori mai bun ca al lui Obama. Pe de alta parte, golful pare sa fie sportul preferat pentru toata familia Trump. Ivanka, fiica cea mare a presedintelui, a demonstrat ca poate manui crosa cu dibacie, chiar daca este imbracata in rochie si poarta pantofi cu toc.

VIDEO PROTVPLUS.RO