Jaguarul de epoca transformat in bolid electric si masina-avion


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 09:26
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe

Orice este posibil, daca stii ce vrei si mai ales cum sa-ti atingi telul. Un pensionar din Canada demonstreaza acest lucru cu varf si indesat, dupa ce si-a transformat masina de epoca intr-un bolid alimentat electric.

Domnul Costello, mare amator de masini de epoca, dar si de tehnologii de ultima ora, s-a gandit sa combine cele doua pasiuni. Asa i-a venit ideea sa alimenteze o masina de pe vremea strabunicilor cu energie electrica.

Astfel echipat, Jaguarul electric se descurca mai mult decat onorabil in traficul secolului 21. Si il costa pe proprietar mai putin de un dolar la 100 de kilometri.

Canadianului ii tine isonul un american, care si-a inventat propria masina zburatoare.

Pentru americanul Steve Saint, economia a contat mai putin. Pe el l-a interesat in primul rand eficienta. De cateva zeci de ani, el strabate jungla amazoniana, cu hrana si medicamente pentru triburile izolate de aici.

Cum prin Amazonia nu prea sunt drumuri, iar cu barca nu prea ii place, Steve s-a pus pe munca si ce-a iesit, zboara ca un avion, dar merge si ca o masina obisnuita, acolo unde se poate.

Dotat cu mai multe elice, vehiculul minune pastreaza placutele de inmatriculare auto din Florida, dar pe lateral are si codul de identificare obtinut de la autoritatile aeronautice.

Cat costa sa iti speli masina? E oferta: 8.500 de euro!
(P) Cum sa cumperi un Volkswagen Golf 6 cu... 2,54 Euro
BMW X6 cu 900 CP, cel mai puternic SUV din lume!
VIDEO PROTVPLUS.RO