ISIS ameninta SUA cu noi atacuri teroriste: "Ne-am intors in America si vom repeta 11 septembrie"

Ultima actualizare: 18-09-2015 07:51
ISIS

ISIS a lansat un clip tulburator, in care ameninta SUA cu noi atacuri teroriste. Extremistii sustin ca "s-au intors in America" si ii avertizeaza sa se pregateasca pentru ca vor urma noi atacuri teoriste.

Filmuletul a fost postat pe Youtube in ziua comemorarii a 14 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, de la World Trade Center si Pentagon, atentate in urma carora au murit 3000 de oameni.

In imagini, revendicate de ISIS, apare Osama bin Laden, iar in spatele sau este o imagine cu Turnurile Gemene in flacari, in 2001. In clip este citat si Osama bin Laden cu citatul: "fiecare musulman, din momentul in care intelege diferenta in inima lor, uraste americanii, uraste evreii si uraste crestinii", conform Daily Mail.

"Dintotdeauna, m-am simtit chinuit si am pornit la razboi, si am simtit ura fata de americani" este un alt citat al lui bin Laden, folosit in clip, in care apar si luptatori jihadisti, pe o melodie care contina versul "Soldatii lui Allah sunt pregatiti".

La mijlocul clipului, ISIS ameninta din nou: "Vom repeta 11 septembrie si vom trimite masini pline de explozibil si sinucigasi cu bombe". Imaginile arata si o asa zisa armata, "Cyber Army", cu membrii ca "Syria Virus", "Dr. ISIS".

Acest fimulet vine la o zi dupa ce liderul Al-Qaeda, Ayman al-Zawahiri, a trimis un mesaj infricostator tuturori tinerilor musulmani din SUA si tarile occidentale din intreaga lume, in care ii incurajeaza sa comita atacuri teroriste in tarile unde se afla.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO