Ironie cruntă. A supraviețuit miraculos unui viscol, la spital a aflat că are cancer


Ultimul update: Marti 19 Februarie 2019 08:18
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019 08:11
Categorie: Stiri externe
William Mendoza, viscol., sua, cancer,

Ironie cruntă a sorții. Un bărbat din Minnesota, Statele Unite care a supraviețuit miraculos, blocat două nopți în mașină în timpul unui viscol, a descoperit la spital că are cancer, stadiu 4, relatează ABC News

William Mendoza, în vârstă de 59 de ani, căuta un hotel în Dakota de Nord, în timpul unui viscol, pe 6 februarie, când a rămas blocat pe un drum în nămeți. A rămas fără baterie la telefon și nu a putut să ceară ajutor.

Bărbatul a petrecut două nopți singur în mașină, fără mâncare, apă și la temperaturi sub zero grade. A fost salvat a treia zi, după ce mașina lui a fost descoperită de un alt șofer.

A fost dus la spital cu degerături la picioare și o hipotermie severă. Însă soarta i-a pregătit o veste dureroasă. Pe 10 februarie, când împlinea 59 de ani, medicii l-au informat că are cancer la rinichi, stadiul 4.

”Este o ironie cruntă a sorții. Era ca un miracol de la Dumnezeu că a scăpat teafăr din viscol și acum aflăm că are cancer” a povestit soția lui.

William Mendoza a mărturisit că va lupta cu boala la fel cum a făcut-o și cu viscolul.

”Sunt hotărât să fac orice ca să lupt cu asta. Au găsit cancerul când mă tratau de hipotermie, cred ca e mai să știu de el și să lupt decât să nu știu de el.” 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: ABC

VIDEO PROTVPLUS.RO