Ipostaza în care a fost surprinsă o viitoare mireasă în avion. Un pasager a filmat totul


Ultimul update: Joi 13 Iunie 2019 19:54
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2019 19:41
Categorie: Stiri externe
Ipostaza în care a fost surprinsă o viitoare mireasă în avion. Un pasager a filmat totul

Pasagerului unui avion a surprins momentul în care o tânără, viitoare mireasă, a început să sară pe întreg culoarul aeronavei, în timpul zborului de la Brimingham în Alicante.

Viitoarea mireasă își organizase petrecerea burlăcițelor, alături de alte tinere. În timpul zborului, acestea au început să se agite, să își schimbe locurile și să sară prin avion.

Momentul a fost filmat de Robert Malton, care călătorea cu același avion, și a precizat că a avut parte de cel mai cumplit zbor din viața sa. Bărbatul a mai spus că echipajul de zbor nu a făcut prea multe pentru a opri „petrecerea”, potrivit Daily Mail

„Credeam că nu aveți voie să faceți asta, dar membrii echipajului de zbor par să nu fie deranjați. Mi s-a părut că aveau și diferite sticle cu alcool. Cred că echipajului de zbor i-a fost frică să spună ceva, însă au fost destul de rapizi să mă anunțe că trebuie să ridic masa din fața mea, înainte să se aprindă semnul pentru centura de siguranță”, a spus bărbatul.

Compania aeriană a fost contactată de publicația britanică, încă până în acest moment nu a primit niciun răspuns. 

 

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO