"Ingerul pazitor", care a salvat o femeie dintr-un accident din Missouri, este de fapt un preot

Ultima actualizare: 16-08-2013 06:47
Preot

Parintele Patrick Dowling a recunoscut ca el a fost cel care s-a rugat alaturi de Katie Lentz, in varsta de 19 ani, la locul accidentului.

Povestea a fascinat intregul tinut american in ultimele zile si oamenii se intrebau cine sau ce creatura misterioasa era alaturi de fata in acele momente cumplite.

"Cred ca este un miracol” spunea joia trecuta seful departamentului de pompieri din New London, Raymond Reed. "Nu stiu daca era un inger care ne-a fost trimis in forma unui preot sau daca un preot a devenit ingerul nostru”, a declarat el.

Vinerea trecuta, parintele Patrick Dowling a citit un articol despre accident si a recunoscut, in sectiunea dedicata comentariilor, ca el este cel care a alinat-o pe Lentz. El a explicat ca a mers cu masina pana aproape de locul accidentului si apoi a cerut permisiunea serifului sa se apropie de victima ca sa se roage impreuna.

Joia trecuta un alt parinte, James Martin, a fost intrebat de reporterii Huffington Post ce crede despre subiect, iar acesta a explicat ca sigur o persoana in carne si oase isi va adjudeca fapta buna: „Cel mai probabil preotul va fi identificat si oamenii ii vor putea multumi” , spunea el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO