41 de copii printre cei 64 de morţi în mall-ul din Rusia. Mesaje sfâșietoare lăsate părinților

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
copii, victime, incendiu, mall Kemerovo
Siberian Times

41 de copii şi-au pierdut viaţa în incendiul care a ucis cel puţin 64 de persoane duminică într-un centru comercial din Kemerovo, în vestul Siberiei.

Tulburător este faptul că mulți dintre ei au apucat să-și sune rudele din mijlocul flăcărilor pentru cere ajutor sau a-și lua rămas bun, înspăimântați că nu vor scapa cu viață.

”Ardem” este mesajul sfâșietor al unei copile de 13 ani, Maria Moroz. Rudele nu cred că mai este în viață. De altfel, potrivit Ria Novosti, mulți părinți nu și-au putut identifica la morgă copiii pentru că erau prea arși.

Liza Ushakova, 12 ani

"Totul arde. Ușile sunt blocate. Nu pot ieși. Nu pot respira” sunt ultimile cuvinte ale Viktoriei Pochankina, de 12 ani, pentru mătușa ei. 

Vasilisa Trusova, 5 ani

"Pe lista cu cei morţi figurează numele a 41 de copii", a declarat o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă din regiunea Kemerovo pentru Ria Novosti, adăugând că alte 67 de persoane sunt rănite, dintre care 14 spitalizate, inclusiv trei copii, relatează Agerpres.

Viktoria Arkhipenko, 5 ani

Bilanţul oficial al victimelor era marţi de 64 de morţi, dar el nu este încă definitiv, potrivit sursei menţionate.

Veronika Trusova, 8 ani

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a deplasat marţi la Kemerovo, depunând o coroană de flori la locul incendiului şi vizitând răniţii la spital.

Vadim Chmykhalov, 10 ani

Într-o întâlnire cu mai mulţi oficiali locali şi naţionali de rang înalt, el a denunţat "neglijenţa criminală", în timp ce autorităţile dau vina pe numeroase încălcări ale regulilor de securitate.

Vilena Chernikova, 11 ani

Anchetatorii ruşi şi unii martori au invocat în special ieşirile de urgenţă blocate - erau de fapt închise cu cheia - şi absenţa totală a sistemelor de alertare a clienţilor din centrul comercial la izbucnirea incendiului.

Yana Alimova, 42 de ani și fiica ei Ruslana, de 5 ani, sunt date dispărute

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sergey Maneshkin, 11 ani

Elizaveta Sypko, 12 ani

Maria Moroz, 13 ani

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO