Incendiu de amploare în Glasgow. Nori de fum, văzuți de la mare depărtare

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Incendiu Glasgow
Getty

Un incendiu de amploare a avut loc, joi dimineața, în orașul Glasgow, unde acoperișul unui centru comercial a fost cuprins de flăcări. Astfel, oamenii au fost sfătuiți să rămână în locuințe.

Flăcările s-au răspândit rapid, iar un fum gros a acoperit orașul, afectând inclusiv traficul. Incendiul a putut fi observat chiar și de pe acoperișul unei clădiri care găzduiește un club de noapte, relatează metro.co.uk.

„Membrii echipajului au evacuat imediat locuitorii din mai multe clădiri din apropierea incendiului", au declarat serviciile de urgență.

Potrivit sursei citate, pompierii au reușit să salveze intrarea în teatrul Pavilion, una dintre cele mai vechi clădiri ale orașului.

„Suntem îngrijorați pentru tot. Clădirea există de multă vreme și reprezintă o parte importantă din Glasgow. Când vezi cât de repede se răspândesc flăcările spre alte clădiri, doar speri ca acestea să nu cadă și pe stradă ", a mai precizat Iain Gordon, managerul general al teatrului Pavilion.

Mai mult de 120 de pompieri au contribuit la stingerea incendiului. Potrivit salvatorilor, nu există victime.

Un martor a declarat, sub protecția anonimatului: „A fost un incendiu de proporții, care părea să se întindă. Este incredibil de mult fum!”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO