Imagini dramatice. O mamă și-a aruncat copiii de la etajul 3 al unei clădiri în flăcări

21-03-2019 07:51


Un polițist din statul american Iowa a prins în brațe, rând pe rând, trei copii, pe care mama lor i-a aruncat de la etajul trei al casei cuprinse de flăcări.

Era singurul mod în care puteau fi salvați cei mici și totul s-a terminat, până la urmă, cu bine. Imaginile, incredibile, au fost surprinse de camera video.

O mamă şi cei trei copii ai săi - cu toţii mai mici de trei ani - captivi la etajul al treilea al unei clădiri cuprinsă de flăcări.

Victimă: "Când am deschis ușa, parcă am dat de un perete de fum gros".

Înspăimântată şi cu inima strânsă, femeia a dat curs singurei opţiuni pe care o mai avea pentru a-şi salva copiii. Şi-a pus toată încrederea - şi speranţa - în poliţistul care era jos, în faţa clădirii.

Victimă: "Era ca și când mi-ar fi cerut să am încredere în el, dar eu nu am încredere în nimeni când e vorba de copiii mei. În acel moment, însă, aveam doar un singur gând, să-i scot imediat afară".

Polițistul salvator şi trei colegi ai lui au încercat, cum s-au priceput mai bine, să-i liniştească pe cei mici, până când aceştia s-au văzut, din nou, în braţele mamei.

Pompier: "Copii, vreți să intrați în mașină să vă încălziți? Dulceață mică, cum te simți? O să vă încălziți, hai să dăm drumul la căldură, bine? Mami o să fie bine, vine imediat la voi".

Pompierii au evacuat-o şi pe mama lor, din locuinţa în flăcări, iar acum întreaga familie este în siguranţă. Iar polițistul care a prins copiii, rând pe rând, în braţe, precum şi colegii lui, sunt consideraţi, în comunitate, adevăraţi eroi.

Victimă: "Nu pot să le mulțumesc îndeajuns. Le datorez lor întreaga mea lume, mi-au salvat copiii, care sunt lumea mea".

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

Tags: sua, incendiu, mama, copii,

VIDEO PROTVPLUS.RO