Imagini de la locul tragediei aeriene din Rusia. Mărturiile celor care au văzut avionul căzând

Dată publicare: 11-02-2018 17:58
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Un avion de linie rusesc, la bordul căruia se aflau 65 de pasageri şi 6 membri ai echipajului, s-a prăbuşit în apropiere de Moscova, la scurt timp după ce a decolat din capitala rusă.

Avionul companiei ruse Saratov Airlines decolase în direcţia oraşului Orsk, situat în Urali, nu departe de graniţa cu Kazahstanul. În scurt timp, turnul de control a pierdut legătura cu echipajul.

Aparatul s-a prăbuşit în localitatea Argunovo, la aproximativ 80 de kilometri sud-est de Moscova. Primii ajunşi la faţa locului au fost câţiva localnici. Au păşit îngroziţi printre bucăţi ale epavei şi diverse resturi.

Cuprinsă de flăcări, aeronava ar fi intrat în picaj. Autorităţile au anunţat că nu există supravieţuitori. Vremea rea ar fi putut jucat un rol fatidic în tragedie: în zona aceea ningea puternic.

Martorii au văzut aparatul în flăcări în timp ce pierdea abrupt altitudine. Resturile aparatului s-au împrăştiat pe o mare suprafaţă, fiind acoperite rapid de ninsoarea care cădea necontenit.

Compania Saratov Airlines realizează cu precădere zboruri interne, dar printre destinaţiile sale se numără şi aeropoturi din Armenia şi Georgia. Potrivit BBC, în 2015, a primit interdicţie temporară de a mai opera curse internaţionale după ce o inspecţie inopinată descoperise în cabina unui avion persoane care nu făceau parte din echipaj.


VIDEO PROTVPLUS.RO