Imaginea șocantă postată de ISIS: "Promisiunea noastră va fi îndeplinită în curând"

Ultima actualizare: 16-02-2019 13:39
ISIS Los Angeles

On grupare afiliată ISIS a postat online o imagine șocantă, care arată o explozie în vârful celui mai înalt turn de birouri din Los Angeles.

Grupul desprins din Al-Qaeda vizează de obicei orașe precum New York și Washington, dar și marile orașe europene, adresând prin diverse canale media amenințări, însă acum și-a îndreptat atenția asupra Los Angelesului.

În ultima imagine distribuită, obținută de PJ Media, apare un jihadist care ține în mână un steag ISIS, cu metropola americană în fundal.

În vârful celei mai înalte clădiri ”s-a produs” o explozie.

”Explozia” are loc în partea superioară a sediului Aon, turnul cu 62 de etaje de pe bulevardul Wilshire, din cartierul financiar al orașului.

Imaginea este însoțită de mesajul: "Promisiunea noastră va fi îndeplinită în curând."

Atacurile teroriste coordonate care au avut loc la Paris, în noiembrie 2015, au alarmat inclusiv autoritățile din Los Angeles, care cred că teroriștii ar putea să vizeze pe viitor obiective sau localități la care lumea s-ar aștepta mai puțin, atacuri ce ar putea avea efecte devastatoare. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO