Ii cheama Donald Trump si Hillary Clinton, dar nu candideaza la prezidentiale. Problemele aduse de coincidenta de nume

Dată publicare: 02-11-2016 08:38
Dată actualizare: 05-11-2016 07:13


Doi americani "traiesc" campania electorala mai intens decat restul alegatorilor. Vorbim despre Donald Trump si Hillary Clinton, doi oameni obisnuiti, care poarta insa aceleasi nume ca ale candidatilor din cursa pentru Casa Alba.

"Numele meu este Donald Trump. Sunt de profesie oncolog. Numele meu este Hillary Clinton. Sunt specialist in organizarea de evenimente. Si nu candidez la functia de presedinte."

Cei doi americani sunt obisnuiti cu sprancenele ridicate in semn de uimire sau cu intrebarile atunci cand isi spun numele.

Hillary Clinton: "Cand cunosti pe cineva, prima reactie pe care o primesti este: "Iti bati joc de mine?! Vorbesti serios?"

Donald Trump, oncolog: "Imi spun numele si lumea zice ca nu am cum sa fiu eu Donald Trump."

Iata ce se intampla cand unul dintre ei suna sa faca o rezervare la un hotel sau la un restaurant.

"Numele meu este Donald Trump. As dori sa fac o rezervare pentru sambata noapte, va rog. Un moment, va rog. Imi puteti spune din nou numele. Donald Trump."

Hillary Clinton: "S-a intamplat sa fac o rezervare la restaurant, iar cei de acolo au luat in calcul posibilitatea ca eu sa fiu chiar democrata Hillary Clinton. Si mi-au oferit o rezerva."

In alte situatii, coincidenta de nume a avut urmari mai putin placute.

Hillary Clinton: "Nu pot sa imi face cont de Facebook cu numele meu. Asa ca pe Facebook ma cheama Hil Clinton. Primesc un email pe saptamana in care sunt informata ca cineva incearca sa imi sparga contul de Twitter."

Oncologul Donald Trump spune ca a reusit, de-a lungul anilor, sa ia in mai multe randuri legatura cu magnatul din New York.

Donald Trump, oncolog: "I-am sugerat sa ne tundem amandoi la zero ca sa strangem ani pentru cercetare in domeniul cancerului. A respins propunerea."

Iar in privinta asemanarilor dintre cele doua Hillary Clinton.

Hillary Clinton: "Suntem amandoua blonde. Amandoua ne pregatim temeinic inaintea unei intalniri. Poate insa cealalta Hillary Clinton sa faca asta?"

Atat Donald Trump, oncologul, cat si tanara Hillary Clinton au de gand sa voteze pentru democrata in scrutinul de marti.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO