Ideea de protest a unei studente din SUA, revoltata ca din 2016 tinerii au dreptul sa poarte arme in campusurile studentesti

Ultima actualizare: 15-10-2015 07:02
proteste campus

O studenta din Texas a declansat o campanie inedita, de protest fata de o lege controversata ce urmeaza sa intre in vigoare din vara lui 2016.

In august 2016, intra in vigoare o lege potrivit careia tinerii din Texas vor putea sa poarte arme in campusurile studentesti. In semn de protest, o tanara a declansat pe Facebook o campanie mai putin obisnuita. Aceasta le cer studentilor sa vina la universitati cu alt fel de arme, si anume "jucarii sexuale", relateaza thedailybeast.com.

Campania s-a viralizat duminica pe retelele de socializare dupa ce organizatoarea protestului, Jessica Jin, a publicat online o imagine cu o studenta, avand in ghiozdan o jucarie sexuala. Tanara a relatat ca a alertat politia din Austin dupa ce a primit amenintari cu moartea din partea celor care sustin si promoveaza portul de arma.

Tanara a marturisit ca ideea protestului i-a venit dupa ce a ascultat la radio un raport despre valul de atacuri armate din scolile, liceele si universitatile americane.

Pana in prezent peste 4000 de persoane au anuntat pe Fecabook ca vor veni la universitate "inarmati" cu jucarii sexuale pe  24 august 2016, cand este programat protestul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO