I-au cazut pantalonii chiar in timp ce era premiat de presedinta Croatiei. Momentul stanjenitor, surprins de camere

08-12-2015 21:54

Ivan Zvonomir Cicak

Presedintele filialei din Croatia a Comitetului Helsinki a fost pus intr-o situatie extrem de stanjenitoare marti - Ivan Zvonomir Cicak s-a trezit cu pantalonii cazuti chiar in timpul unei ceremonii de primire a unei diplome din partea sefei statului.

Usor corpolent, cu parul alb si imbracat intr-un costum negru, Ivan Zvonomir Cicak, in varsta de 68 de ani, era prea concentrat in a-si arata cu mandrie diploma in fata presei, alaturi de presedinta Kolinda Grabar Kitarovic, pentru a mai avea reflexul de a reactiona si de a opri caderea pantalonilor, comenteaza AFP.

Intr-o serie de imagini difuzate de televiziunea nationala, Cicak apare extrem de surprins si stanjenit de situatie. Cu un baston intr-o mana si cu diploma in cealalta mana, el arunca mai intai o privire resemnata spre picioare, dupa care isi ridica pantalonii.

Dupa ce si ea a aruncat o scurta privire spre picioarele barbatului de langa ea, zambind usor jenata, sefa statului croat a parut sa fi reusit sa-si controleze reactiile.

Apoi, cele 12 persoane - consilieri prezidentiali si invitati - din spatele presedintei si a sefului Comitetului Helsinki, organizatie de aparare a drepturilor omului, au inceput sa rada sau pareau extrem de stanjenite de situatie.

Cicak si colegii sai din Comitetul Helsinki au fost decorati de sefa statului pentru activitatea lor, cu doua zile inainte de ziua mondiala a drepturilor omului, celebrata la 10 decembrie
 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26