Hoț prins de poliție, după ce a acceptat să fie pozat la locul infracțiunii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Hot
iStock

Un bărbat a fost condamnat la patru ani de închisoare, pentru furt, după ce a acceptat să fie fotografiat chiar de proprietarul locuinței pe care încerca să o jefuiască.

Potrivit Poliției din Kent, Derek Mulvaney a fost prins în timp ce fura dintr-o locuință din Folkstone, chiar de proprietarul casei, relatează Evening Standard.

Când omul a ajuns acasă, în jurul orei 20.15, și-a auzit câinele lătrând la o ușă întredeschisă de la etaj. Astfel, omul a mers să vadă ce se întâmplă, când Mulvaney a ieșit din cameră și a încercat să fugă.

După o îmbrânceală, proprietarul locuinței a reușit să îl imobilizeze. În schimb, hoțul a încercat să îl convingă să îl elibereze și și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut. În cele din urmă, a acceptat să fie fotografiat, cu condiția să fie lăsat să plece.

Proprietarul locuinței a mers la poliție cu fotografia, iar hoțul a fost identificat și arestat. Mai mult, el a și pledat vinovat, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

În urma acestui incident, anchetatorii au descoperit că Derek Mulvaney comisese infracțiuni pe întreg teritoriul britanic.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO