Gestul emotionant al unei fetite prin care si-a salvat mama din ghearele mortii

Dată publicare: 05-11-2011 09:07
Dată actualizare: 06-11-2012 06:39


scrisoare

Doctorii i-au spus Laurei Binder, mama a doua fetite, ca are cancer la san, iar in trei saptamani de la diagnostic boala a ajuns si la ficat. Medicii nu i-au dat nicio sansa de supravietuire, insa una dintre copile a refuzat sa creada ca mama ei va muri.

Am fost in stare de soc in ziua in care am fost diagnosticata cu cancer la san. La trei saptamani am mers din nou pentru analize si mi s-a spus ca boala a ajuns la ficat si ca nu poate fi tratata. Medicul mi-a spus ca singurul lucru care mai putea fi facut era sa-mi prelungeasca viata cu ajutorul tratamentului”, a declarat Laura.

Linzi, fetita de 9 ani a femeii, a refuzat sa creada ca mama ei nu va mai fi. Pentru a o incuraja, micuta i-a scris Laurei o scrisoare in fiecare zi, timp de 7 luni.

“Esti la fel ca un trandafir si mirosi la fel de frumos precum cel rosu. Poti sa invingi cancerul. Poti sa lupti. Te iubesc”, suna o parte dinr-o scrisoare.

“Linzi nu a crezut nicio clipa ca o sa mor. Mi-a scris lucruri atat de frumoase. Ea este cea care m-a ajutat sa lupt si sa inving boala”, povesteste femeia.

In septembrie, cand Laura a mers pentru un nou set de analize, a aflat ca boala a disparut. Medicul i-a spus ca e un miracol si ca nu poate sa explice cum asa ceva a fost posibil in situatia ei critica.

“Nu am putut sa spun nimic. Eram socata. Ma asteptam sa-mi spuna ca s-a raspandit in tot organismul si nu ca a disparut complet. Doctorul a spus ca e o minune. Nu m-am putut opri din plans. Am mers sa o iau pe Linzi de la scoala si i-am dat vestea cea mare. M-a strans in brate si mi-a spus ca ma iubeste. Nu as fi reusit fara iubirea ei. Medicul a spus ca nu intelege cum de a fost posibil, dar eu stiu ca sunt bine pentru ca mesajele fiicei mele m-au ajutat sa lupt”, a declarat femeia.

Un specialist in tratarea acestei boli a declarat ca astfel de minuni se intampla insa foarte rar si ca a contat enorm sprijinul venit din partea fetitei.

“Iubirea unui copil pentru parintele sau e un lucru foarte puternic. Gandirea pozitiva ajuta vindecarea. Este incredibil cum astfel de lucruri se intampla si nu exista nicio explicatie pentru asa ceva”, a declarat specialistul.

Sursa: Daily Mail

Tags: copii, cancer, minuni,


VIDEO PROTVPLUS.RO