George Bush senior, la terapie intensivă la o zi după înmormântarea soției sale


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 24 Aprilie 2018 08:33
Categorie: Stiri externe
George H.W. Bush

Fostul preşedinte american George H.W. Bush se află la terapie intensivă la o zi după înmormântarea soţiei sale, Barbara Bush, scrie CNN, conform news.ro.

Bush, în vârstă de 93 de ani, a fost internat la Spitalul Metodist Houston duminică dimineaţa, fiind victima unei infecţii care a ajuns în sânge, conform purtătorului de cuvânt al familiei, Jim McGrath.

„Răspunde bine la tratament şi pare că îşi revine. Vom reveni cu informaţii când evenimentele o vor cere”, a adăugat McGrath.

Conform unei surse apropiate fostului preşedinte, Bush a fost internat la spital cu o infecţie care ar putea duce la sepsis, boală care poate fi fatală. Conform sursei, Bush s-ar afla într-o stare critică.

Sursa a adăugat că tensiunea lui Bush continua să scadă şi au existat momente în care nu se ştia dacă va supravieţui dar că între timp, starea lui a devenit stabilă.

Dar, având în vedere vârsta sa şi infecţia, este o situaţie foarte serioasă, a explicat sursa.

Bush a dezvăluit acum câţiva ani că suferă de o formă a bolii Parkinson şi din această cauză nu se mai poate deplasa, aşa că se foloseşte de un scaun cu rotile sau un scuter.

Sursa: News.ro

Barbara Bush, condusă pe ultimul drum. Donald Trump a lipsit de la ceremonie
Barbara Bush, fostă primă doamnă a Americii, a murit la vârsta de 92 de ani
George Bush, acuzat că a pipăit 6 femei. Reacţia fostului preşedinte
VIDEO PROTVPLUS.RO