Gafa facuta de teroristii Hamas atunci cand si-au prezentat noul tanc. "Ca sa stiti si voi, nu se fac din lemn"

Ultima actualizare: 06-02-2016 07:01
tancul Hamas

Controversa in jurul unui presupus tanc prezentat cu mare fast de Hamas.

“Tancul” a fost prezentat public de Hamas dupa o recenta stire despre inmormantarea unor luptatori ai gruparii teroriste care s-a transformat in haos dupa ce acoperisul pe care stateau spectatorii s-a prabusit. Imediat, Hamas s-a laudat cu un tanc pe care l-ar fi capturat de la armata israeliana iar apoi l-ar fi reparat, modificat si repus in functiune in Gaza, catalogandu-l drept “vehicul produs local”.

“Aceste tancuri au fost zdrobite de mujahedini in razboiul din 2014”, afirma Hamas, potrivit gruparii teroriste fiind vorba de un vehicul Merkava, principalul tanc din dotarea fortelor armate israeliene. Insa un detaliu a aratat ca lucrurile nu stau chiar asa.

Ofir Gendelmann, purtator de cuvant al premierului israelian, a precizat pe Twitter ca, “pentru informarea voastra, tancurile nu sunt facute din lemn si nu merg pe roti”. Si asta deoarece in imaginile prezentate de Hamas se vede clar ca tancul nu merge pe senile, ci are sub el niste roti, deci probabil e un atovehicul peste care a fost pusa o caroserie din lemn. Alti utilizatori ai retelelor sociale au remarcat ca aduce cu masina lui Fred Flintstone, celebrul personaj de desene animate.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO