Gafa amuzanta comisa de presedintele belarus la intalnirea cu Vladimir Putin. Reactia liderului de la Kremlin. VIDEO

Ultima actualizare: 29-02-2016 02:34
Vladimir Putin

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko s-a vazut joi in mare incurcatura, la intalnirea avuta la Minsk cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, dupa ce i s-a adresat oaspetelui sau cu numele premierului rus Dmitri Medvedev.

''Stimate Dmitri Anatolievici (Medvedev)'', a afirmat Lukasenko inainte de convorbirile dintre cele doua delegatii, potrivit lenta.ru.

Liderul belarus si-a dat seama imediat de greseala facuta, dar incercand s-o repare s-a incurcat si mai rau. ''Stimate Vladimir Vladimirovici (Putin), stimate Dmitri Anatolievici'', a inceput el din nou.

Vazandu-l in aceasta incurcatura, Vladimir Putin a reactionat cu umor: ''E adevarat, banii sunt acolo'', a afirmat Putin zambind. ''Nu, nu e asta'', a mai reusit sa spuna Lukasenko.

Inainte de convorbirile largite ruso-belaruse, Putin si Lukasenko au avut o intalnire tete-a-tete si, potrivit unui comunicat al Kremlinului, cei doi presedinti au discutat perspectivele de intensificare a relatiilor dintre Rusia si Belarus, dar si probleme actuale din agenda internationala.

Presa rusa scrie insa ca unul din subiectele principale ale discutiilor Putin-Lukasenko de la Minsk este instalarea unei baze aeriene ruse pe teritoriul fostei republici sovietice, un subiect de mai mult timp discutat de cele doua parti. In schimbul autorizarii acestei baze, Lukasenko ar urma sa ceara Kremlinului un nou credit pentru Belarus.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO