FOTO. Explicatia neasteptata data de medici. De ce i-au crescut acestui barbat sani

Dată publicare: 15-09-2011 08:46
Dată actualizare: 16-09-2012 12:59


Joseph Mkanda

Un barbat din Tanzania, Africa, care sufera de SIDA s-a trezit peste noapte ca trebuie sa poarte sutien. Din cauza coctailului de medicamente antiretrovirale, i-au crescut sani de-a dreptul spectaculosi.

Lui Joseph Mkanda, in varsta de 43 de ani, i s-a prescris un coctail de medicamente antiretrovirale care sa-l ajute in lupta cu SIDA.

Unele dintre efectele secundare au fost de-a dreptul surprinzatoare.

"Imi era foarte rusine sa ies din casa pentru ca mi-au crescut sani, la fel ca unei femei", a declarat Joseph pentru Africa News.

Medicii nu au fost la fel se surprinsi cum a fost barbatul. "Am vizitat un doctor din satul meu, care mi-a spus ca aceste efecte sunt normale la oamenii bolnavi de SIDA care au luat medicamente mult timp", a povestit barbatul.

Cel putin Joseph urmeza sfatul medicului si isi ia medicamentele. In Tanzania exista o superstitie ciudata, potrivit careia albinosii pot vindeca SIDA. Aceasta a dus la violarea si uciderea mai multor tanzanieni albinosi, a caror organe sunt folosite in prepararea unor potiuni magice care ar vindeca teribila boala.

Potrivit statisticilor aficiale, in Tanzania traiesc 1,4 milioane de bolnavi de HIV/SIDA.
 

Sursa: themorningstarr.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO