FOTO. Cum arată acum Kim Jong Un. Liderul nord-coreean a slăbit semnificativ

Ultima actualizare: 29-12-2021 14:46
Kim Jong Un
Agerpres

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un pare că a pierdut în greutate, potrivit ultimelor imagini publicate săptămâna aceasta de agenția de presă de stat KCNA, de la reuniunea anuală a Partidul Muncitoresc aflat la putere, potrivit Daily Star.

Liderul de la Phenian, în vârstă de 37 de ani, a părut mai suplu ca niciodată la cea de-a patra ședință plenară a celui de-al 8-lea Comitet Central al Partidului Muncitoresc din Coreea, care a avu loc luni. Este prima sa apariție publică de la moartea unchiului său, la începutul acestei luni. FOTO AICI.

Cunoscut consumator de tutun și băuturi alcoolice, Kim Jong Un a luat în greutate în ultimii ani. În 2020 se estima că dictatorul a ajuns la aproape 140 de kg.

Presa internațională a scris în urmă cu câteva luni că liderul de la Phenian a scăzut în greutate cu 20 de kilograme după ce și-ar fi pus un inel gastric. Teama de pandemie l-ar fi făcut pe Kim Jong Un să se hotărască să rezolve problema obezității.

Potrivit tabloidelor britanice, lui Kim consumă des brânză elvețiană, caviar și homar și bea mai multe sticle de vin într-o noapte, în timp ce populația generală trăiește în sărăcie.

La reuniunea membrilor de partid Kim Jong Un își prezintă planurile sale privind poporul nord-coreean pentru anul următor. Întâlnirea a început luni și nu are stabilită o dată de încheiere – cea de anul trecut a durat patru zile – dar implică toți oficialii guvernamentali de top și generalii de armată.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO