Fiul cel mare al vicepresedintelui american Joe Biden a murit de cancer cerebral. Mesajul transmis de Casa Alba

Ultima actualizare: 03-06-2015 06:56
Joe Biden - Agerpres

Beau Biden, fiul cel mare al vicepresedintelui american Joe Biden, a murit de cancer cerebral la varsta de 46 ani, a anuntat sambata Casa Alba, relateaza AFP.

"Intreaga familie Biden este cuprinsa de o durere de nedescris. Stim ca spriritul lui Beau va dauinui in noi - mai ales prin curajoasa sa sotie Hallie si cei doi copii remarcabili, Natalie si Hunter', a subliniat vicepresedintele american, intr-un comunicat. Beau ' a luptat cu cancerul cu aceeasi integritate, acelasi curaj si aceeasi forta de care a dat dovada in fiecare zi din viata lui", se arata in comunicat, potrivit Agerpres.

Beau Biden, avocat de profesie, a fost procuror general al Statului Delaware (nord-est). El a intentionat la un moment dat sa candideze pentru Senatul SUA in circumscriptia tatalui sau atunci cand acesta candida pentru functia de vicepresedinte, dar a ales in cele din urma sa practice dreptul.

Presedintele SUA Barack Obama si sotia sa Michelle au prezentat de asemenea condoleante familiei Biden. 'Ca si tatal sau, Beau a fost bun, generos, un catolic practicant si profund credincios care si-a pus amprenta asupra tuturor celor din jur', a subliniat presedintele american.

Acest deces reprezinta o noua tragedie in familia vicepresedintelui Joe Biden. Prima sa sotie si fiica lor, sora lui Beau, au murit in 1972 intr-un accident de masina in timp ce mergeau la cumparaturi de Craciun. Beau si fratele lui, care se aflau de asemenea in masina, au supravietuit accidentului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO