Fiorosul Putin a primit cadou un pui de tigru


Ultimul update: Luni 30 Aprilie 2012 05:33
Data publicarii: Vineri 10 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri externe

Puiul are doar doua luni. Deocamdata, Putin a hotarat sa tina felina la resedinta sa de langa Moscova, insa are de gand sa o doneze unei gradini zoologice.

Pana una alta, atotputernicul premier al Rusiei n-a scapat ocazia de a-si mai face putina reclama. A chemat presa la el acasa ca sa-i faca micului tigru botezul mediatic. In fata camerelor de fimat, fostul presedinte s-a dovedit extrem de afectuos cu puiul. Sedinta foto s-a incheiat insa brusc, atunci cand Putin a fost intrebat cine i-a oferit un asemenea cadou.

Ca Putin vrea sa atraga atentia mass-media nu mai e nicio noutate. Recent, acesta si-a lansat un DVD intitulat "Sa invatam judo cu Vladimir Putin!". Fostul presedinte, acum in varsta de 56 de ani, este ocupat cu treburile tarii, dar isi face timp si pentru sport. La realizarea DVD-ului, Putin a colaborat cu mai multi instructori japonezi, printre care si un fost campion mondial.

Discul ii va incinta cu siguranta pe admiratorii sai. Putin isi pune la pamint adversarii si vorbeste despre istoria si filosofia acestei discipline. Sportiv cunoscut, Vladimir Putin are centura neagra la judo. In plus, este un schior talentat si face exercitii de fitness.

Cecenii au redenumit o strada
Mama biologica a lui Putin se dezice de baiatul ei
Premierul rus, Vladimir Putin, a salvat un om
VIDEO PROTVPLUS.RO