Femeie obligată să plătească daune morale, după ce și-a acuzat vecinul la nervi că își bate soția

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Violenta
iStock

O femeie a fost obligată să îi ceară scuze unui vecin și să îi plătească daune morale, după ce a sugerat că bărbatul și-ar fi bătut soția.

 

George Homer a dat-o în judecată pe vecina sa Michelle Hollingsworth, după ce aceasta l-a acuzat în fața mai multor persoane că și-ar fi bătut soția. Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, dar instanța din Londra a luat o decizie abia luni, informează tabloidul Metro.co.uk.

„Pe 5 aprilie 2015, în timpul unei dispute cu George Homer, doamna Hollingsworth a afirmat în prezența soțului ei, fiului domnului Homer și angajaților acestuia, că omul își bate soția, iar că ea știe asta”, a declarat avocata Clara Hamer, în fața judecătorului Înaltei Curți din Londra.

Ulterior, femeia a recunoscut că acuzația a fost una falsă.

„Doamna Hollingsworth recunoaște acum că orice sufestie conform căreia domnul Homer ar fi avut un comportament violent față de fostele soții este complet falsă”, a mai spus reprezentanta bărbatului.

Astfel, femeii i s-a impus să nu mai repete afirmațiile care au adus-o în fața instanței, dar și să îi plătească acestuia despăgubire, cât și cheltuielile de judecată.

„Prin intermediul meu, doamna Hollingsworth dorește să vă spună că nu a intenționat să sugereze că George Homer a fost violent față de soțiile sale și că n-are niciun motiv să creadă asta. Astfel de afirmații sunt defăimătoare și neadevărate”, a spus avocatul femeii Barrister Steven Reed.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO