Elev de 12 ani omorat in bataie de profesoara pentru ca nu si-a scris tema pentru acasa. "Pedeapsa" primita de agresoare

Ultima actualizare: 14-03-2015 07:05
elevi, scoala

Un elev din Cairo a murit duminica, dupa ce a fost batut cu brutalitate de profesoara sa, care este acum suspendata, potrivit ministerului egiptean de educatie.

Pedeapsa corporala este comuna in scolile din Egipt, unde, la finalul anului trecut, au fost condamnati oficiali din Invatamant pentru moartea a doi elevi, in urma unor accidente produse din neglijenta in scoli, relateaza Daily Mail.

Baiatul de 12 ani a murit duminica, dupa ce a fost batut cu o zi inainte de profesoara, pentru ca nu si-a scris tema pentru acasa.

Anchetatorii au spus ca profesoara a fost suspendata pana la finalizarea cercetarilor. Dupa necropsie, s-a stabilit ca elevul a suferit o hemoragie cerebrala, potrivit declaratiilor sefului de la Medicina Legala, Hisham Abdel Hamid.

Numarul copiilor abuzati din Egipt a crescut alarmant in ultima perioada. Intre ianuarie si octombrie 2014, atacurile asupra copiilor au crescut cu 55 la suta. Jumatate din copii au fost maltratati in scoli.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO