Ei au dovedit ca dragostea invinge orice piedica. Doi americani s-au casatorit pe locul casei distruse de o tornada

Ultima actualizare: 06-05-2014 06:56

Semn ca dragostea invinge orice piedica, doi americani care si-au pierdut casa, distrusa de o tornada, au facut nunta chiar in curtea devastata de stihii.

Invitati au fost vecinii care, inainte de ceremonie, i-au ajutat sa curete locul. Aceeasi oameni saritori vor da o mana de ajutor si in "luna de miere", cand insurateii incep sa-si reconstruiasca locuinta.

Randy si Angie sunt deja bunici, dar nu s-au cununat niciodata. Cand se hotarasera sa faca, totusi, nunta, o tornada devastatoare le-a distrus casa. N-au mai vrut, insa, sa astepte si au schimbat juramintele chiar acolo, langa locuinta in ruina. In loc de haine de ceremonie, purtau tricouri de la ajutoarele pentru sinistrati.

Furtuna i-a rapit lui Angie cateva rude apropiate, dar i-a ramas cel care i-a fost mereu sprijin si il vrea alaturi cate zile o mai avea.

Randy Wright, mire: "Sunt fericit ca Angie e aici, cu mine, si a supravietuit".

Dar, ca la orice nunta, insurateii au taiat tortul miresei si l-au impartit invitatilor. Asa cum cere traditia, Angie a aruncat buchetul pe care l-a prins nepoata ei.

Inaintea ceremoniei, voluntarii au curatat locul de resturile de tot felul lasate in urma de tornada. A fost cel mai de pret dar pe care il puteam primi, spun mirii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO