Dramă în sport. Un fost campion mondial a murit înecat în ocean

Ultima actualizare: 08-07-2020 15:33
alex pullin
Getty

Unul dintre cei mai populari sportivi din Australia a încetat din viață la doar 32 de ani. Alex Pullin, dublu campion mondial la snowboard, s-a înecat în timp ce făcea scufundări în Gold Coast, scrie rt.com.

Deși a devenit o vedetă pe pârtie, Pullin era pasionat de scufundări și ieșise la pescuit cu harponul. El ar fi purtat o centură cu greutate, fără să aibă și o rezervă de oxigen în echipament.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unreal day in the ocean! Whales singing & breaching all around us, hanging with great people, plus bringing home plenty of fish for the week. Huge thanks to @nicholaspearce for taking us out! And the epic shots by @jaybutton_ ???? #bloodystoked

A post shared by Alex Chumpy Pullin (@alexchumpypullin) on

Un alt scufundător l-a observat în apă. Pullin a fost scos la mal de mai mulți surferi și salvamari. A fost resuscitat timp de 45 de minute, dar nu a mai putut fi salvat.

Familia și iubita atletului, modelul Ellidy Vlug, s-ar fi aflat pe plajă în momentul tragediei.

Alex Pullin a participat la 3 olimpiade și a purtat drapelul Australiei la Soci, în 2014. El a câștigat titlul mondial la snowboard cross, în 2011 și 2013.

”Un atlet incredibil și un coehipier iubit. Îi vom simți lipsa”, a transmis echipa olimpică a Australiei. Fanii au depus flori pe plaja unde Pullin și-a pierdut viața. Multe vedete din Australia au transmis mesaje pe rețelele sociale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO