Dragostea nu are limite. Gestul incredibil cu care doi tineri au impresionat lumea întreagă

Dată publicare: 16-03-2021 08:11
Dată actualizare: 16-03-2021 09:12


Doi tineri ucraineni au găsit o metodă inedită de a demonstra că dragostea lor este atât de mare, încât nimic nu-i poate despărţi.

 

Nu prin jurăminte. Au folosit ceva mai... palpabil: un lanț cu care s-au legat de câte o mână și pe care nu trebuie să-l dea jos timp de trei luni.

Așa că, vrând-nevrând, fac absolut totul împreună, și speră să stabilească astfel... un nou record.

Ei sunt Alexandr şi Victoria, doi tineri din oraşul ucrainean Harkov. Ea are mâna dreaptă liberă, şi poate să cureţe cartofi. El are stânga liberă şi a învăţat să prepare... ceaiul cu ea. În rest, nu se implică atunci când e vorba de gătit.

Alexandr: "De obicei, doar stau lângă ea, nu o ajut".

În urmă cu o lună, cei doi tineri şi-au prins mâinile cu un lanţ - ca să-şi pună iubirea la încercare, spun ei, dar şi pentru a încerca să stabilească un record. Numai că lanţul nu a venit fără sacrificii. A fost sudat şi sigilat, ca să nu se poată elibera, iar în timpul procedurii, câteva picături de metal topit i-au sărit pe braţ.

Victoria: "E foarte dureros. Cătuşa e ascuţită şi provoacă mâncărimi".

Acum, braţul tinerei e pe cale să se vindece, dar încă poartă un bandaj, ca să nu i se desfacă rănile. Potrivit lui Alexandr, ea îşi doreşte cel mai des să pună capăt experimentului. Numai că cei doi au găsit o metodă să depăşească certurile. Dacă le e imposibil să se distanţeze, tăcerea le e de folos.

Alexandr: "O oră de linişte chiar e de ajutor. Cred că săptămânile următoare vor fi la fel sau chiar mai uşoare. Nu mai grele".

Victoria: "Nu sunt de aceeaşi părere, dimpotrivă. Certurile şi tensiunea se vor acumula".

Chiar dacă şi-ar dori să rupă legătura... de oţel care-i ţine laolaltă, tentativa de a stabili un record e luată cât se poate de în serios. Ar fi putut folosi o pereche de cătuşe, dar au optat pentru un lanţ sudat, ca să fie siguri că vor rezista, vrând-nevrând, tentaţiei de a renunţa. Iar oficialul registrului de recorduri din Ucraina spune că cei doi sunt pe calea cea bună.

Vitalii Zorin, reprezentant Evidența Recordurilor din Ucraina: "Da, ei au stabilit deja un record naţional şi chiar mondial în această privinţă. Dar nu le spuneţi asta, pentru că mâine vor renunţa".

Dincolo de certurile de care nu pot scăpa, cea mai mare problemă a lor, până acum, a fost... îmbrăcatul. Au rezolvat-o cumpărându-şi haine cu fermoare la mâneci.

Cei doi tineri mai au aproximativ o lună şi jumătate din perioada pe care şi-au propus să o petreacă înlănţuiţi.


VIDEO PROTVPLUS.RO