Donald Trump a lansat primul clip electoral pentru alegerile din 2020. VIDEO

Dată publicare: 14-08-2017 16:48
Dată actualizare: 17-08-2017 15:18


Donald Trump

Echipa de campanie a lui Donald Trump, care lucrează pentru alegerile din 2020, a difuzat primul clip electoral televizat.

Spotul de 30 de secunde promovează realizările preşedintelui republican în cele şapte luni de când este la putere şi care îi critică adversarii, relatează AFP.

Spotul denunţă eforturile de obstrucţionare depuse de congresmenii democraţi şi critică presa, dar afirmă că “planul preşedintelui Trump funcţionează” şi evocă, în special, crearea de locuri de muncă – şomajul este la cel mai scăzut nivel din ultimii 16 ani -, ascensiunea Wall Street – indicele Dow Jones a depăşit, pentru prima dată, praggul de 20.000 de puncte şi continuă să crească -, dar şi puterea militară a Statelor Unite.

Candidat pentru 2020 din ziua învestirii

“Inamicii preşedintelui nu vor să reuşească, însă americanii spun ‘Lăsaţi preşedintele să îşi facă treaba’”, conchide mesajul publicitar.

Trump a făcut demersurile oficiale pentru a candida la scrutinul din noiembrie 2020 încă din ziua învestirii sale, 20 ianuarie – o practică neobişnuită. Predecesorii său la Casa Albă au aşteptat, de obicei, doi ani înainte de a-şi depune candidatura pentru al doilea mandat.

De la începutul anului, echipa sa de campanie a strâns peste 12 milioane de dolari.

“Această nouă campanie publicitare de adresare directă poporul american clarifică lucrurile, amintindu-le că preşedintele Donald Trump nu va înceta să se lupte pentru ei şi nu va lăsa pe nimeni să se interpună pe calea de succes pentru ei”, a explicat Michael Glassner, directorul echipei de campanie în vederea realegerii omului de afaceri.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO