Doi romani din Spania au obligat o tanara sa se prostitueze vreme de 7 ani, langa primarie "Se intampla in toate orasele"

Ultima actualizare: 01-04-2017 07:02

Doi romani, un barbat si o femeie au fost arestati in localitatea spaniola Benidorm, sub acuzatia ca au obligat o tanara, tot de origine romana, sa se prostitueze.

 Suspectii au intalnit-o pe victima in Roma, unde i-au promis ca o viata mai buna daca se muta cu ei in Spania. Timp de sapte ani, autoritatile nu au stiut nimic, desi apartamentul unde statea fata se afla langa primarie.

Tanara romanca, acum in varsta de 28 de ani, a fost gasita intr-un apartament din Benidorm de catre politistii spanioli. Oamenii legii spun ca cei doi romani, un barbat si o femeie in varsta de 44, respectiv 45 de ani, au fortat-o pe victima sa se prostitueze in oras timp de sapte ani. Au exploatat-o sexual si au obligat-o sa intretina relatii sexuale in mai multe cluburi.

Vecinilor nu le vina sa creada, desi unii dintre ei auzisera zvonuri despre situatia dificila prin care trece tanara romanca. "Am auzit ca acolo traiesc niste romani, care obligau o fata sa se prostitueze. Cred ca atunci cand veneau aici ii dadeau bani si apoi ea trebuia sa se prostitueze pentru a le returna banii. Se vorbeste deja de ceva timp despre asta, este pacat ca nu au anuntat mai de mult”, spune un vecin.

"Am ramas uimit, desi acest lucru se intampla in toate orasele din tara, insa aici este prima data cand aud si am fost surprins. Mai ales ca apartamentul era chiar in fata primariei.”

Cuplul de romani va fi judecat in Romania unde risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO