Doi muncitori, blocati pe o platforma mobila, suspendata in exteriorul One World Trade Center din New York

Ultima actualizare: 15-11-2014 07:12
One World Trade Center

Doi muncitori au ramas suspendati pe o platforma mobila, dupa ruperea unui cablu, la etajul 68, pe fatada Turnului One World Trade Center din New York, inaugurat pe 4 noiembrie, relateaza CNN.

Cei doi muncitori ramasi suspendati pe o platforma mobila, dupa ruperea unui cablu, pe fatada Turnului One World Trade Center din New York, au fost salvati de pompieri, relateaza USA Today.

Cei doi muncitori spalau geamurile turnului de birouri, dar un cablu al platformei mobile s-a rupt. Platforma ramasese suspendata in dreptul etajelor 68-69 ale Turnului One World Trade Center din New York.

Pompierii au taiat geamurile in zona unde ramasese suspendata platforma si i-au salvat pe cei doi alpinisti utilitari. Dupa ruperea cablului, platforma mobila era ancorata doar dintr-o singura parte, avand o inclinatie de 65 de grade.

Noul bloc construit in locul Turnurilor Gemene din New York prabusite in atentatele din 11 septembrie 2001 a fost inaugurat pe 4 noiembrie. Cladirea de birouri are 104 etaje si inaltimea de 546,2 metri, fiind cel mai inalt imobil din Emisfera Vestica.

Lucrarile la Turnul One WTC au inceput in aprilie 2006, iar cladirea este construita pe locul unde au fost Turnurile Gemene prabusite in atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO