Ce au pățit doi americani care au cumpărat 17.700 de sticle de dezinfectant pentru a scoate profit

Ultima actualizare: 16-03-2020 18:30
Matt - lângă stocul de dezinfectant
NBC

Doi frați din America au rămas în garaj cu 17.700 de sticle de dezinfectant pentru mâini pe care le-au cumpărat pentru a le revinde în timpul crizei cauzate de coronavirus.

Matt și Noah Colvin din Hixson, Tenneseee, SUA au condus mii de kilometri pentru a strânge cât mai multe sticle de dezinfectant pentru mâini, cheltuind pe ele aproximativ 15.000 de dolari.

Cei doi au sperat că pot revinde recipientele de dezinfectant pe care le-au achiziționat pentru un singur dolar bucata, la prețul de 70 de dolari, mizând pe panica creată de răspândirea rapidă a virusului.

Amazon le-a blocat însă conturile celor care încercau să câștige bani profitând de criza instalată de coronavirus, iar cei doi americani au rămas cu mii de sticle nevândute.

”Cea mai mare parte a stocului a fost cumpărat în timp ce conduceam către magazinele de retail din zona Chattanooga. Prețurile de pe Amazon au fost cu siguranță mai mari decât cele retail”, a declarat Matt pentru postul de televiziune WRCB.

Când a fost întrebat dacă își va cere scuze pentru că a cumpărat atât de multe produse de igienizare, în condițiile în care multe familii găsesc cu greu unul singur, el a spus: „Nu, nu cred că aș vrea. În afaceri există câștiguri și pierderi, iar aceasta este o situație în care reducerea pierderilor mele este ceea ce trebuie să fac”.

Acesta a mai adăugat: ”Dacă pot face un mic profit, e bine. Dar nu doresc să ajung în situația de a fi pe primele pagini ale ziarelor ca tipul care are 20.000 de sticle de gel dezinfectant care le vinde la un preț de 20 de ori mai mare”.

Peste 5.800 de oameni au murit în întreaga lume din cauza COVID-19, iar peste 170.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut în orașul chinez Wuhan la sfârșitul anului trecut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!