Disparitia misterioasa a unui baiat de 7 ani, in munti. Descoperirea socanta facuta dupa 2 zile de cautari

Ultima actualizare: 01-06-2016 07:03

Autoritatile din Japonia au pornit o misiune ampla de cautare a unui baietel de 7 ani, care s-ar fi ratacit in padure, in muntii Hokkaido. Insa, dupa ce, initial parintii au zis ca baiatul lor s-a pierdut, acum au facut o declaratie socanta.

Parintii baietelului de 7 ani au recunoscut ca ei l-au abandonat in padure, drept pedeapsa si nu s-a pierdut in timpul drumetiei, asa cum au declarat prima data, au declarat surse ale politiei pentru The Guardian.

In ultimele doua zile, autoritatile au lansat o misiune ampla de cautare a baiatului, la care au participat peste 150 de persoane. Cu toate astea, nimeni nu a reusit sa il gaseasca nici a doua zi.

"Parintii au recunoscut ca au mintit si au declarat ca l-au abandonat singur, in munti, ca sa il pedepseasca si sa ii dea o lectie. Desi s-au intors imediat in locul in care l-au lasat, baiatul a disparut fara urma si nu a fost inca gasit" a declarat un politist.

Tatal a declarat ca le-a fost prea rusine sa recunoasca ce au facut, dupa ce tot ei au cerut o misiune de cautare pentru ca disparuse.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO