Directorul Serviciului Secret american, explicații despre demitere: „Tranziție organizată”


Ultimul update: Marti 09 Aprilie 2019 14:18
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019 07:46
Categorie: Stiri externe

Directorul Serviciul Secret american, Randolph Alles, a declarat luni că nu a fost demis, ci că decizia vine ca parte dintr-o „tranziție organizată în cadrul conducerii” Departamentului pentru Securitate Internă.

„Fără îndoială aţi văzut informaţiile din presă cu privire la 'demiterea' mea". Vă asigur că nu este cazul şi, de fapt, administraţia a spus în urmă cu câteva săptămâni că sunt de aşteptat tranziţii la conducerea Departamentului pentru Securitate Internă ", a afirmat Alles într-un mesaj adresat agenţilor Serviciului Secret, conform Reuters, informează Agerpres.

„Preşedintele a ordonat o tranziţie organizată la nivelul conducerii acestei agenţii şi intenţionez să respect acest ordin", a precizat Alles.

Luni, postul de televiziune CNN a informat că preşedintele Donald Trump a cerut demiterea directorului Serviciului Secret.

Purtătoarea„ de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a informat că postul lui Alles va fi preluat în mai de James Murray, agent de carieră.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Directorul Serviciului Secret american, explicații despre demitere: „Tranziție organizată”
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO