Dezvăluire teribilă făcută de fetița de 8 ani a româncei găsite decapitată în Spania

Dată publicare: 12-06-2019 18:21
Dată actualizare: 12-06-2019 20:28


O crimă odioasă a îngrozit comunitatea dintr-un orăşel din Spania. O româncă de 36 ani, însărcinată în luna a 6-a, a fost ucisă cu brutalitate, în casa în care locuia, din provincia Valencia.

Iubitul ei spaniol a găsit-o fără haine şi decapitată. Fetiţa nenăscuta nu a mai putut fi salvată. Deocamdată, poliţia spaniolă nu are niciun suspect. Între timp, primarul din oraş a decretat zi de doliu, iar locuitorii au protestat împotriva violenţei asupra femeilor.

Crima s-a petrecut în Xativa, un orăşel din sudul provinciei Valencia. Isabell Elena Răducanu locuia acolo cu chirie de un an, alături de iubitul ei, un cetăţean spaniol de 32 de ani, care lucrează în agricultură. Presa spaniolă, notează că el a fost cel care a găsit-o pe Isabell moartă în casă. Era dezbrăcată şi avea răni în jurul gâtului. Urma să nască o fetiţă. Românca mai avea o faţă de opt ani. Vecinii au aflat şocaţi vestea.

Tânără: "Tot ce ştiu este vorba despre o femeie de 36 de ani, însărcinată în 6 luni."

Femeie: "Eu trăiesc exact aici, am aflat de pe facebook"

 

Mărturii

 

Pe de altă parte, câţiva martori au declarat pentru publicaţia El Pais că au auzit ţipete în apartament cu câteva ore înainte de incident şi nu ar fi fost pentru prima dată când în casa celor doi ar fi avut loc scandaluri. Cu toate astea, poliţiştii nu au niciun suspect.

Femeie: "Încă nu se ştie ce s-a întâmplat. În fiecare zi se pierd vieţi omeneşti. Vinovaţii trebuie să plătească."

Bărbat: "A venit poliția şi am aflat de la oameni ce s-a întâmplat."

Publicaţia El Pais notează şi că anchetatorii nu au dovezi împotriva iubitului româncei. Colegii lui au confirmat că omul a fost la muncă toată ziua.

 

Protest în fața primăriei

 

Moartea Isabellei a provocat un val de îngrijorare în comunitatea locală. Pe reţele sociale, povestea româncei a fost distribuită de zeci de spanioli, dar şi de prieteni, care îi promit că vor avea grijă de fetiţa ei de 8 ani, care le-ar fi spus că îşi doreşte să devină poliţist ca să afle adevărul.

Prietena: "Îţi promit Isabell Elena Raducanu că o să facem dreptate pentru tine, şi pentru ceea ce iubeşti mai mult, fetiţa ta"

Localnicii nu s-au oprit aici. Sute de oameni s-au strâns în fata primăriei să ţină un moment de reculegere. Primarul a decretat zi de doliu.

Primar: "Durere, furie și consternarea colectivă. Sute de oameni s-au strâns la ușa primăriei din #xàtiva pentru a condamna uciderea vecinei noastre Isabell Elena Răducanu."

În România, Ministerul Afacerilor Extrerne ne-a transmis că are în atenţie cazul româncei din Spania, asta după ce la Consulatul României la Castellon de la Planaă, o rudă de-a femeii a cerut asistenţă consulară şi ajutor pentru repatrierea femeii.

Poliţia Naţională din Spania continua investigaţia. La acest moment, anchetatorii nu exclud niciun scenariu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO