Detaliu jenant, surprins de fotografi la Casa Albă. Trump și-a notat pe hârtie să nu uite

Dată publicare: 22-02-2018 12:41
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Donald Trump este din nou criticat în SUA după ce fotografii de la Casa Albă un surprins un detaliu jenant.

La o întâlnire cu elevii supraviețuitori ai atacului din Florida, Trump a ținut în mână o foaie pe care era scris ”Vă înțeleg” cel mai probabil să-și amintească să le arate empatie copiilor prezenți.

Îndureraţi şi furioşi, supravieţuitorii masacrului de săptămâna trecută, de la liceul Parkland din Florida, s-au întâlnit cu preşedintele Trump ca să-i ceară un control mult mai strict asupra armelor de foc. Răspunsul lui? O propunere pentru înarmarea cadrelor didactice!

Andrew Pollack, părinte care şi-a pierdut un copil: "Nu are niciun sens! Rezolvaţi problema! Sunt furios, fiindcă nu o să îmi mai văd fiica. E la cimitir. Acolo o să mă duc de acum încolo să îmi văd copilul."

Samuel Zeif, elev de la liceul Parkland: "Mi-am pierdut un prieten care mi-a fost ca un frate. Sunt aici să vorbesc şi în numele lui, fiindcă el nu mai poate. Ştiu că e cu mine şi că mă încurajează, dar e greu."

Preşedintele a ascultat mărturiile tulburătoare ale celor care au pierdut pe cineva drag în atacul de la liceul din Florida, comis, săptămâna trecută, de un fost elev în vârstă de 19 ani.

Donald Trump: "O să facem ceva ca să rezolvăm această situaţie groaznică. O să găsim o soluţie împreună."

Ce soluţie propune Trump? Mai multe arme!

Donald Trump:” Dacă personalul şcolar ar fi abilitat să folosească o armă de foc, un astfel de atac s-ar putea termina foarte repede.”

La întâlnirea cu supravieţuitorii masacrului din 14 februarie, Trump ţinea în mână o foaie de hârtie în care şi-a notat câteva idei. La punctul cinci scria ”Vă înțeleg!". Acest memento a stârnit un val de critici pe reţelele de socializare. "Ce fel de om îşi notează că trebuie să-şi arate empatia faţă de nişte copii care s-au aflat sub gloanţele unui maniac?" - a fost unul dintre comentarii.

Miercuri, sute de elevi şi studenţi din Florida, între care şi supravieţuitori ai masacrului de la şcoală, au sosit la sediul Congresului local şi le-au cerut aleşilor să interzică vânzarea armelor semi-automate.

În semn de solidaritate, alţi elevi din state ca Maryland, Ohio sau Arizona au ieşit din sălile de clasă. De asemenea, au fost proteste ale tinerilor în faţa Casei Albe şi a sediului Congresului din Washington.

Tânăr:” Cum îndrăzniţi să ne spuneţi că nu ştim despre ce este vorba?!”

Tânăr: ”Un tânăr de 19 ani care n-are voie să cumpere alcool, n-ar trebui să poată cumpăra o armă semiautomată.”

Tânăr:” Sunteţi în parlamament ca să luaţi măsuri pentru siguranţa noastră sau să-i protejaţi pe cei care fac bani mânjiţi de sânge?”


VIDEO PROTVPLUS.RO