Descoperire de coșmar. Trei șerpi uriași i-au distrus casa după ce tavanul s-a rupt sub greutatea lor

Ultima actualizare: 04-09-2020 11:26
Descoperire de coșmar. Trei șerpi uriași i-au distrus casa după ce tavanul s-a rupt sub greutatea lor
Facebook/Brisbane North Snake Catchers and Relocation

Un vârstnic din Australia a avut șocul vieții lui când și-a găsit casa distrusă după ce trei șerpi uriași i-au căzut din tavan în sufragerie.

 

David Tait a tras o sperietură groaznică când și-a găsit casa din North Brisbane distrusă după ce tavanul a căzut sub greutatea a trei șerpi uriași, dintre care doar doi au fost găsiți până acum, scrie Daily Star.

Nu se știe de când se ascundeau reptilele în tavanul său, iar experții spun că tavanul s-a rupt sub greutatea acestora în timp ce doi masculi se luptau pentru o femelă.

Expertul care i-a găsit a spus că sunt printre cei mai mari șerpi pe care i-a văzut vreodată.

"Fusesem plecat noaptea și când m-am întors acasă și am găsit cea mai mare parte a tavanului din sufragerie pe masă", a declarat pensionarul pentru presa australiană.

„M-am uitat în jur pentru a vedea ce s-a întâmplat și am găsit doi șerpi foarte mari în interiorul casei”, a mai spus bătrânul.

Când a fost chemat să intervină, prinzătorul de șerpi Steven Brown a crezut că va avea de-a face cu niște șerpi care au intrat din greșeală în casă printr-o ușă lăsată deschisă.

A fost surprins însă să afle că au fost în tot acest timp în acoperiș.

 

Femela încă nu a fost găsită

 

În prezent, este sezonul de reproducere pentru șerpi în Australia, iar Brown crede că doi masculi se luptau pentru o femelă atunci când acoperișul s-a prăbușit sub greutatea lor.

Cei doi masculi au fost găsiți la circa un kilometru distanță de casă, dar femela încă nu a fost descoperită, provocând temeri că s-ar afla încă în apropiere. Au fost identificați ca fiind șerpi de covor, o specie de piton.

Brown a mai spus că cei doi masculi sunt „unii dintre cei mai mari și mai grași” șerpi pe care i-a văzut vreodată, măsurând 2,8 m, respectiv 2,5 m și cântărind 22 de kilograme.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO