Decizia surprinzatoare luata de un barbat care are 3 sotii si 25 de copii: "Conform legii, comit o infractiune"


Ultimul update: Miercuri 14 Iunie 2017 07:34
Data publicarii: Duminica 11 Iunie 2017 08:49
Categorie: Stiri externe

Candidatura surprinzatoare in Utah. Un barbat poligam - care are 3 sotii si 25 de copii - tinteste la fotoliul de primar in orasul in care locuieste.

Pe acele meleaguri, poligamia e ilegala, dar e tolerata. Si, in general, domnii cu mai multe neveste incearca sa stea totusi deoparte, dar nu si Joe Darger.

El spune ca si cei care au acest stil de viata trebuie sa se implice in problemele comunitatii si sa-si afirme cu tarie convingerile.

Alina, Vicki si Valerie si-au spus parerile in privinta candidaturii lui Joe Darger pentru primaria din Herriman, unul dintre orasele din Utah cu cea mai rapida crestere economica.

Dar, doamnele nu sunt niste alegatoare oarecare. Joe Darger este ... sotul lor. Asadar, in statul Utah un cetatean poligam candideaza pentru un post de primar!

Sotie: "Cred ca era timpul.... Familiile poligame traiesc aici de 100 de ani, au fost cumva in afara comunitatii si si-au asumat acest statut."

Domnul Darger nu are de gand sa dea socoteala nimanui in privinta stilului sau de viata.

Joe Darger: "Sunt cine sunt si nu are de ce sa-mi fie rusine cu asta..."

Totusi, daca poligamia e tolerata de unii ca un "obicei al pamantului", nu este acceptata si de legile statului. "Conform legii, comit o infractiune..."

Dar, spune Joe Darger: "Candidatura mea nu are legatura cu poligamia, eu propun o viziune privind viitorul orasului Herriman."

Cu trei neveste, 25 de copii si 9 nepoti, domnul Darger are deja o echipa serioasa de voluntari.

Sotie: "Ceea ce imi doresc eu este ca ceilalti sa renunte la toate prejudecatile lor despre poligamie si despre poligami si sa incerce sa cunoasca oamenii."

 

VIDEO PROTVPLUS.RO