Cum si-a pedepsit o femeie fiica de 15 ani pentru chiuluri si note proaste. A fost numita "cea mai rea mama din lume"

21-04-2016 17:25

mama

Ami Adams a decis sa ii dea o pedeapsa mai aspra fetei sale decat trimisul la ea in camera. Dupa un ultimatum care a fost incalcat, femeia a scos la vanzare masina promisa adolescentei, ca raspuns la chiuluirile repetate si fugitul de acasa.

Femeia a pus anuntul pe site-ul Craiglist cu numele masina de vis a oricarui adolescent. Autoturismul, un pickup marca Dodge din 1998 a fost scos la vanzare pentru pretul de 2.750 de dolari si a primit 400 de raspunsuri, asta cu toate ca prietenele fetei au scos de doua ori anuntul de pe internet, raportandu-l.

"A decis ca notele nu conteaza, ca poate sa fie constant lipsita de respect fata de mine si fratii ei si ca are dreptul sa chiuleasca de la scoala sis a fuga de acasa dupa bunul plac." si-a explicat Ami decizia, dupa cum relateaza cei de la Metro. Ea a mai adaugat ca fata primise un ultimatum, dar l-a incalcat lipsind de la ore: "Sper sa inteleaga ca este in regula sa iti educi copilul."

Din multitudinea de raspunsuri primite la postare, jumatate erau alti parinti care apreciau felul inedit in care Ami a decis sa isi pedepseasca fiica.
 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO