Cum s-a schimbat Printul William dupa ce a devenit tata. Confesiunile facute de mostenitorul tronului intr-un interviu

Ultima actualizare: 07-01-2016 07:01

Printul William se declara mult mai sensibil la problemele lumii de cand a devenit tata si se teme pentru cei doi copii ai sai. Declaratiile apar într-un documentar despre organizatia caritabila a tatalui sau.

Printul William s-a schimbat de cand a devenit tata. Spune ca toate lucrurile negative care se intampla in lume l-au facut sa aiba o alta perspectiva asupra vietii si a familiei.

Printul WIlliam: "Sunt mult mai sensibil decat obisnuiam sa fiu. De obicei nu ma ingrijoram atat de repede. Dar acum, tata fiind, chiar si celor mai mici lucruri le dau atentie. Te afecteaza orice lucru minor care se intampla in lume. Doar pentru ca realizezi cat de pretioasa este viata si vezi acest lucru dintr-o alta perspectiva, te gandesti ca nu iti poti vedea copiii crescand."

Mult mai pozitiv a fost printul Charles, care a vorbit despre rolul de bunic.

Reporter: Va implicati in cresterea nepoatei?
Printul Charles: Nu cred ca as fi potrivit.
Reporter: Nu veti schimba scutece astazi?
Printul Charles: Nu am urmat un curs de schimbat scutece. Ma pricep mai bine sa o ciupesc. Este foarte bine sa ai o nepoata, cineva care sa ma supravegheze cand voi merge in carje.

In interviul acordat postului britanic ITV, William si Harry au explicat ce inseamna sa fii copilul Printului Charles.

Printul Harry: "Sfatul pe care el ni-l ofera, bazat pe contactele pe care si le-a facut de-a lungul timpului, este incredibil. Daca cineva imi spune ceva, intotdeauna se aprinde un beculet, asa ca le spun: O secunda, nu sunt in masura sa fac acest lucru, din necunostinta de cauza sau din orice alt motiv. Asa ca doar il sun si ii spun: "Tata, poti sa ma ajuti cu acest lucru?". Apoi, garantat, el are cel putin o persoana sau doua care sunt specializate in acel domeniu si ma pot ajuta."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO