Cum a terorizat un român șoferii dintr-un oraș din Germania. Tânărul a fost arestat

Ultima actualizare: 04-03-2020 10:37
Politia germana
Shutterstock

Un român de 25 de ani este arestat în Germania pentru distrugere și tâlhărie, după ce săptămâna trecută a avariat mai multe mașini și a furat portofelele a două persoane în orașul Karlsruhe.

Pe 27 februarie, în jurul orei locale 14.30, bărbatul a avariat mai multe mașini într-o benzinărie. Apoi, acesta s-a pus în genunchi în mijlocul drumului și a forțat o mașină să oprească. Tânărul de 25 de ani i-a cerut șoferului să îl ia cu el în mașină, însă s-a lovit de un refuz, așa că i-a furat portofelul de pe scaunul din dreapta și a fugit, relatează Karsruhe Insider.

La scurt timp, românul s-a întors pe aceeași stradă, unde a oprit o altă mașină condusă de o șoferiță de 31 de ani, pe care a obligat-o să îl ducă în oraș. Cum s-a urcat în mașină, românul a început să o lovească pe femeie, care a reușit să fugă după ce a oprit la semafor. Tânărul a alergat după ea și a reușit să îi smulgă portofelul din mână.

Femeia a fost salvată de un alt șofer care a reușit să recupereze portofelul și să îl dea pe mâna poliției pe tânărul de 25 de ani, care a fost arestat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO