Criminal în serie, lăsat în libertate, după ce polițiștii l-au confundat. Șirul crimelor a continuat


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 19 Ianuarie 2018 17:41
Categorie: Stiri externe
criminal

Un bărbat din Pakistan a fost împușcat mortal de polițiști, după ce agenții l-au confundat cu criminalul unui copil de cinci ani.

Mudasir a fost împușcat mortal de polițiști în luna februarie a anului trecut, acesta fiind acuzat că l-ar fi ucis pe Iman, un copil de cinci ani. Forțele de ordine s-au apărat și au declarat că au recurs la acest gest, după ce suspectul ar fi încercat să fugă.

În urma unei investigații BBC, a fost descoperit faptul că adevăratul criminal s-ar afla încă în libertate. Testele ADN sugerează că același bărbat ar mai fi omorât un alt copil în această lună.

Violul și asasinarea unei copile de șase ani, luna aceasta, au provocat scandaluri și proteste masive în Pakistan. Astfel, anchetatorii au descoperit că urmele ADN găsite în ultimul caz au fost găsite și în alte șapte cazuri în care fete tinere au fost atacate în acel oraș.

Din cele șapte victime ale atacurilor, patru, inclusiv Iman, au fost uciși.

O anchetă internă a fost deschisă și în interiorul poliției, pentru că l-ar fi ucis pe nedrept pe Mudasir în februarie 2017, dar și pentru faptul că, timp de un an, el a fost considerat a fi autorul a toate cele șapte atacuri. 

Sursa: BBC

Copil de 10 ani, lovit de învățătoare în zona capului în timpul orelor
Româncă ucisă în casă în Sicilia, sub ochii fiicei sale. Cine a comis crima
Un copil de 8 luni a murit, după ce o mașină a intrat în mulțime, în Rio: 15 răniți
VIDEO PROTVPLUS.RO